Anmeldelse og udtalelser

Efter lang tids søgen efter den helt sublime massage i Danmark, kan jeg med sindsro oplyse at min søgen er slut

¨Min hustru og jeg har vel tilsammen prøvet 50-60 forskellige massører i Danmark, og nogenlunde sammen antal i udlandet, og det har desværre altid været således, at massørerne i Danmark, bare ikke har været helt på højde med deres udenlandske kollegaer.
Nu har vi fået massage af Charlotte Orvard 10-15 gange hver, og vi er begge enige om, at den massage Charlotte tilbyder, er den hidtidige bedste vi nogensinde har fået såvel indenlandsk som udenlandsk.
Charlotte kan meget mere end bare massage, hun er uddannet Kranio Sakral Terapeut, Cosmofacial behandler, Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, Kostvejleder og er ved at afslutte sin uddannelse som Akupunktør. Min egen overbevisning om hvorfor Charlottes massage er så god, er netop at hun kombinerer de bedste ting fra alle de teknikker hun mestrer.
Charlotte kører ud til virksomheder og private, har selv alt udstyr med, så du skal blot læne dig tilbage og slappe af. Er I ikke en virksomhed, så anbefaler jeg, at I samles nogle stykker, laver en forkælelsesdag, hvor Charlotte laver alt det hårde arbejde hjemme hos Jer selv. På den måde, kan I selv bestemme hvilken champagne I skal drikke, hvilken musik der skal spille i baggrunden, og I er ikke generet af andre gæster¨

 

Flemming Ulrich Bøgh, anmelder på FUBLIFE.dk

 

 

Hverdag uden gener efter hjernerystelse

¨I forbindelse med langvarrige problemer med trætte øjne, hovedpine og spændte nakkemuskler efter en voldsom hjernerystelse kontaktede jeg Hellerup Akupunktur. Allerede fra 1. behandling havde jeg rigtig stor glæde af især den kranio-sacral terapi som Charlotte Orvard tilbyder. Den "tunghed" jeg havde i toppen af hovedet og anspændtheden i mine nakkemuskler var mindre allerede dagen efter. Ved belastning kom det selvfølgelig igen, men med jævnlige behandlinger over en periode blev det gradvis bedre, så jeg til sidst fik en hverdag uden daglige gener.¨

 

Sune Jørgensen 33 år, PHD Student, København Ø

 

 

Jeg har det dejligt, både i ryg og håndled nu

¨ Kære Charlotte !

Mange tak for indberetningen til Sygesikringen Danmark.

Også tak for god massage og akupunktur.

Jeg har det dejligt, både i ryg og håndled.

Syntes også at det går ” lidt OK ” med mit øre.

Det hilser på mig af og til, men jeg syntes at det går fremad.

Så TAK TAK¨

 

Elin Pedersen (60 år) Sydhavnen, tilfreds kunde gennem mange år

 

 

Det er utroligt, hvorledes du multitasker med massage, akupunktur, varme sten mm

¨Det er utroligt, hvorledes du multitasker med massage, akupunktur, varme sten mm -  alt efter behov. Somme tider alt på en gang efter en god gang start-sauna !!

 

Nyder at komme til almen vedligeholdelse hos dig – og taknemmelig for hjælp i akutte situationer¨

 

Lis og Finn (70 år) Lønberg, Hellerup

 

 

Skønhed og velvære - alt under et hos Charlotte

¨Har nu gået fast til behandlig hos Charlotte hver 14 dag i 7 år. Og jeg føler mig virkelig i trygge hænder hos Charlotte, hun har en fantastisk stor viden og kunnen.

Jeg har gennem tiderne prøvet mange dyre fine spasteder, og alverdens behandlinger, men Charlotte's behandlinger er altså bare bedst!

 

Det er ren terapi for krop og sjæl, at komme hos Charlotte.

 

You are all I need Charlotte !¨

 

Jeanett Ulrich 49 år, designer, Charlottenlund

 

 

I believe, Charlotte possesses the skills that are exceptional

¨I have known Charlotte personally for over 5 years. I met her at First Fitness where I had my classes as a fitness instructor and she had been there as a physiotherapist.

One day I rushed in her office as I had my neck blocked and could hardly move it. I asked for some emergency fast treatment and right there, a miracle happened-I left her with no pain and free movement of my neck.

Since then I am hooked to Charlotte's miraculous skills. Charlotte is very dedicated at work and is very kind to help. My body gets very stressed during many hours in gym and I know that with her massage I can survive.

She uses lots of different procedures like acupuncture, acupressure, cups, ultrasound etc.

I believe, Charlotte possesses the skills that are exceptional and I highly recommend her to all my clients and friends.¨

 

Vera Maskova, 48 years, Licenced to teach Pilates, Gymnastics, Aerobics and Zumba® Fitness classes, UN City, København Ø

 

 

Det er en meget dyb og grundig ansigtsbehandling

¨At få massage og behandling hos Charlotte er bare så fantastisk. Hun er nærværende, lyttende og omsorgsfuld i sin behandling, så når jeg går der fra, har jeg hver gang haft følelsen total velvære.

Jeg mødte Charlotte for lidt over et år siden, hvor hun begyndte at komme på min arbejdsplads. Hun kommer hver 4. uge og giver personalet massage mm. Det er en luksus som min arbejdsplads heldig-vis vægter at tilbyde personalet og de 30 min. massage vi får, er meget givende.

Der ud over er jeg begyndt at forkæle mig selv. Jeg kalder det forebyggende behandling!

Jeg har netop været til en sådan behandling hos Charlotte og det der fylder mig, er ro og en afslappet tilstand, i en sådan grad, som jeg kun genkender efter en helt nats meget dyb søvn.

Jeg har fået det jeg kalder ”te-behandling” men som Charlotte kalder Cosmofacial.

Det er nu 4. gang jeg har prøvet lige denne behandlings form og hver gang har jeg fået det samme udbytte af behandlingen....meget stor velvære!

Det er en meget dyb og grundig ansigtsbehandling og mens jeg får den, har jeg akupunkturnåle i. Jeg har følelsen af, at det er hele kroppen jeg får ”arbejdet” igennem, selv om det kun er ansigtet Charlotte har masseret. Jeg vil sige at denne er hel klart min favorit!

Jeg har også prøvet andre former for behandling. ....det er som om Charlotte bare kan det hele.

I selve behandlingen er Charlotte er meget lydhør overfor hvad jeg nu er kommet med af skavanker og tænker hver gang hele kroppen ind i den behandling hun giver.

 

Når jeg så efter endt behandling mødes med kollegaer, feks. i pauserummet er der er der ingen grænser for den ros jeg høre fra mine kollegaer omkring de forskellige behandlinger de har modta-get... Charlotte ville få røde øre hvis hun hørte det.

Jeg kan derfor kun varmt anbefale at få en behandling hos Charlotte.¨

 

De bedste hilsner fra Margit Madsen 49 år, pædagog, Roskilde

 

 

Det hele menneske under behandling

Har du brug for hjælp med kroppens store som små problemer, så kan et besøg hos Charlotte Orvard være en stor hjælp.

Jeg har tidligere haft meget besvær med albue og håndled og fingre på min højre arm og hånd.

Efter Charlottes behandlinger med akupunktur har jeg i dag ingen smerter overhoved og har min fulde bebægelsesfrihed

Når man, som jeg er 63 år er kroppen jo selvfølgelig en noget  “ brugt ting “ der skal holdes ved lige.

Meget kan jeg jo gøre selv , så som motion og andet.

Charlottes massage, og dygtighed til at få fat der hvor jeg ikke selv kan nå, gør at mine skuldre og ryg resten af kroppen holdes smidig.

Når jeg ligger der på briksen og modtager behandlingen, giver Charlotte samtidig mange gode råd vedr kost, hudpleje og meget andet.

Hos Charlotte er det nemlig det hele menneske der er under behandling.

Mange tak for det. 

Jeg glælder mig hver gang til mine behandlinger hos Charlotte. 

 

Elin Pedersen, 63 år, København S

 

 

Kære Charlotte

¨Tusind tak – jeg havde det meget godt efter din fantastiske behandling i fredags.

Og tak for indberetningen til Sygesikringen Danmark.¨

 

knus Jette Grandberg (62 år), København

 

 

Hej Charlotte,
¨Mange tak for sidst, det var herligt som altid. Kroppen har det allerede meget bedre. Du fik sat gang i maven også, så det var dejligt.
Vi ses snart igen.¨


Knus fra Pia Sand (50), Statsadministrationen, København 

 

 

Hej Charlotte

¨Jeg vil bare sige til dig at jeg har det Så MEGET bedre idag!! Jeg kan dreje hovedet næsten alle veje uden smerte. Det har jeg ikke kunne i flere uger nu.

Så tusind tak for igår. Det var virkelig en dejlig behandling.¨

 

Knus Helle Hansen (45 år), Hellerup

 

Hundested Helse

& Akupunktur