Hypervibe

 

Om Hybervibe

Hypervibe maskinen er sikker at bruge for alle aldersgrupper, inklusive de ældre. Det er en effektiv træningsmetode, der får dig til føle dig bedre tilpas og se bedre ud, på den kortest mulige tid og med mindst muligt besvær. 

 

Hyper-vibe giver dig:

- Øget muskelmasse & Styrke

- Opstramning af dine muskler i mave, ryg, bækken og ben

- Forbedret blodomløb

- Forbedret balance & Fleksibilitet

- Massage og Afslapning

 

Sådan virker den

Når du står på Hypervibe's bevægelige platform, sender de gentagne op- og nedadgående bevægelser pulser af kinetisk energi igennem din krop. 

Når disse bølger bevæger sig op igennem din krop, bliver noget af energien opslugt a vævet i din krop, og forvandles til varme. Muskler og led virker bedre, når de er varme. Det er blevet bevist, at helkrops-vibrationer opvarmer dine muskler og led hurtigere og nemmere, end nogen anden form for træning.

De opadgående bevægelser på platformen gør også, at dine led bevæger sig, hvilket har en mobiliserende effekt, og gør at muskelvævet omkring dine led strækkes og vibreres.

 

10 minutter er nok

Hel-krops vibration passer perfekt til en moderne livsstil.

Forestil dig at du foretager 10,000 muskelsammentrækninger på bare 10 minutter. En Hypervibe maskine er unik, fordi den kan give dig en træningsstimulus på mellem 1G, og helt op til 17G, eller 17 gange jordens tyngdekraft.

Du kan varme op, træne og få en massage + alt sammen på bare 10 minutter.

 

 

 

 

Hundested Helse

& Akupunktur