META-Sundhed

 

METAsundhed/metamedicin er læren om de naturlige biologiske processer, som har udviklet sig gennem  milliarder af år. METAsundhed og metamedicin henleder til en anderledes og mere præcis indgangsvinkel til, hvad sygdom og helbredelse er og som tager udgangspunkt i ur biologien.

Med et er det logisk at vi til tider får en forkølelse eller en alvorlig sygdom. Vi lærer at forstå de faser som kroppen gennemgår, når vi rammes af sygdom og har symptomer, samt den tætte sammenhæng der er mellem psyken og fysikken.

Adskillige mennesker er allerede hjulpet igennem vanskelige perioder med sygdom. METAsundhed handler om at finde den bedste behandling til, at forløse den mentale ubalance og fysiske symptomer.


HVAD ER METASUNDHED/METAMEDICIN

Metasundhed/Metamedicin er et helhedssyn på sundhed og sygdom baseret på kroppens intelligens.
Det er en model som giver dig forklaringer på din krops biologiske adfærd, både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer. Meta betyder at se noget oppefra, altså det at få et større overblik, set i fugleperspektiv. Medicin betyder oprindeligt lægekunst, kunsten at fremme kroppens selvhelbredende kræfter, hvad er den betydning vi benytter i METASUND/metamedicin.

I METAsundhed kombineres det bedste fra sundhedsvæsenet, komplementær og alternativ behandling, hvad skaber de bedste resultater, når vi kombinerer de forskellige metoder. Din krop går fra at være besværlig til, at være din egen intelligente medspiller/observatør.

 

Hundested Helse

& Akupunktur