Detox Sugekopbehandling 

 

Behandlingen går også under navnene: Bindevævsmassage med sugekopper og Sugekop Terapi, og er en stærkt afgiftende behandling. bl.a er den meget effektiv mod appelsinhud (Cellulite) som dog kræver at man tænker på både kost og motion.

 

Bindevæv findes overalt i kroppen. Det ligger rundt om alle vores muskler og er også inde i vores muskler. Det er en del af vores hud, ledbånd, blodkar mm. Det udgør altså en stor del af vores krop. Før i tiden troede man at bindevæv bare var noget ‘indpakning’ til muskler og organer, men ellers var ganske ubetydeligt. Man har dog inden for de seneste år fundet ud af at der ligger både nerver og blodkar i bindevævet og at man kan have stivhed og smerter i sit bindevæv.

Hvis bindevævet er stift og smertefuldt, gør det ondt. Det er en følelse der ofte forveksles med ‘ømme muskler’. Faktisk påstår flere at når man har ondt i musklerne, så er det ikke musklerne der gør ondt, men det omkringliggende bindevæv. Når vi danner syre og affaldsstoffer, binder dette til bindevævet. Det kan give en hel række af problemer, som bl.a stivhed, ømhed, bulet og knoldet hud, appelsinhud/ celullite, men også ondt i ryggen, ondt i led, tarmproblemer, hovedpine, akne, forstoppelse, væske/ hævelse i kroppen,træthed og meget andet. Og det kan sidde stort set alle vegne, fordi vi har bindevæv over det hele. Et typisk sted, i hvert fald for kvinder, at ophobe affaldsstoffer, er på sideben, baller, lår og mave.

 

Sådan virker sugekopper

Når der arbejdes med sugekopper, skabes der er undertryk i huden og det underliggende. Det giver en masse ilt og næring til huden, øger blodgennemstrømningen og fjerner syre og afffaldstoffer, så det kan blive transporteret ud af bindevævet og videre ud af kroppen. Derved kan vi få det bedre, og se bedre ud. Sugekopperne køres henover de udvalgte områder, på en oliemættet hud.

Som udgangspunkt er bindevævsmassage med sugekopper en smertefri behandling. Men når der er syre bundet til vævet, gør det ondt. Man kan i nogle tilfælde risikere at få blå mærker, hvis det sker er det ganske ufarligt, og de forsvinder hurtigt igen. Det er blot noget man lige skal tænke over, hvis man får behandling inden en badeferie.

 

Det anbefales, så vidt muligt, at få en behandling hver uge i de første par uger, derefter kan man lade der gå længere og længere imellem. Sugekopbehandlingen kan holdes ved lige derhjemme.

Sugekop og olie kan købes på klinikken, hvor man også kan blive guidet til, hvordan man arbejder med sugekopperne.

 

Sugekopbehandling er godt for:

- Øger blodcirkulationen
- Opstrammer bindevævet

- Afhjælper og forebygger cilluites

- Fjerner affaldsstoffer
- Giver huden glød og spændstighed

- Effektive ved svære muskelspændinger

 

 

 

Hundested Helse

& Akupunktur