Kosmetisk Akupunktur

 

Kosmetisk akupunktur er det nyeste indenfor naturlige ansigtsløftningsteknikker

 

Giv Botox kamp til stregen - Væk med rynker og furer
Kosmetisk akupunktur udglatter rynker og furer gennem akupunktur, urtemasker og massage. Og er det nyeste indenfor naturlig ansigtsløftningsteknik. 

Naturlig skønhed

Kosmetisk akupunktur er alternativ til botox, men ansigts-akupunktur virker langsommere end botox. Her får du ikke resultatet med det samme - du skal have tålmodighed. Til gengæld kan du med kosmetisk akupunktur være sikker på at få et mere naturligt og levende ansigt.


Hvordan og hvorfor virker det?
Hvor akupunkturnålene sættes, frigives energi og endorfiner. Dette sætter gang i blodcirkulation og stimulerer produktionen af nye celler.
Der sættes små nåle i punkter, som har forbindelse til de forskellige organer, via de energetiske meridianbaner. Når denne energi flyder mere effektivt bliver cirkulationen forbedret, hvilket hjælper med at forynge kroppen. Når man penetrerer huden med disse bittesmå nåle, stimlerer man til produktionen af kollagen. Kollagen er et protein som holder huden ungdommelig og elastisk.


Til behandlingerne bruges meget små nåle af meget høj kvalitet, som er individuelt pakket, silikonebelagt og med indføringshylster for smertefri nåling. Kigger man på nålene i et mikroskop, er de ikke skarpe, men runde i snuden, så de ‘skærer’ sig ikke igennem huden, de ‘skubber’ sig blot igennem.

Selvom det er ansigtsakupunktur, så vil der sættes nogle nåle i hænder og fødder. Det gør man for at forstærke nogle af de nåle der sidder i ansigtet.

For at opnå det bedste resultat anbefales et forløb, hvor man kommer 1-2 gange om ugen, og gerne 6-8 gange

 

Fordele ved kosmetisk ansigtsakupunktur

- Skaber en naturlig, sund og levende hud
- Fjerner spændte og trætte ansigtstræk 
- Mindsker arvæv, rynker og furer

- Reducerer stress som har sat spor i dit ansigt
- Forbedrer indskunkne områder
- Tætner porrer i huden
- Mindsker og forbygger dobbelthager
- Løfter øjenlåg og hængende mundvige
- Letter hævelser og poser under øjnene
- Reducerer stress

 

Behandlingen afsluttes med akupressur massage og gua sha for at fremme blodomløb i de små overfladiske blodkar .
Dette øger optagelsen af næringsstofferne fra olien eller cremen, der bruges

*Bemærk: Selvom akupunktører kender ansigtets anatomi og ved hvor vener og arterier ligger, forløber de alligevel forskelligt fra person til person og det er forkselligt hvor yderligt de ligger, så der er altid en risiko for blå mærker. Det er dog sjældent at det sker, og hvis det sker, så er det ganske ufarligt, og farven vil forsvinde igen.

 

 

Hundested Helse

& Akupunktur