Akupunktur

 

Akupunktur for kroppen
 

Hvordan og hvorfor virker det?
Hvor akupunkturnålene sættes, frigives energi og endorfiner. Dette sætter gang i blodcirkulation og stimulerer produktionen af nye celler.
Der sættes nåle i punkter, som har forbindelse til de forskellige organer, via de energetiske meridianbaner. Når denne energi flyder mere effektivt bliver cirkulationen forbedret.  Ved at man penetrerer huden med disse bittesmå nåle, stimlerer man kroppen til selv at reparere skader i muskulaturen. 

Akupunktur er udbredt i hele verden, og her bruges meget forskellige teknikker. Her arbejdes i de klassiske akupunkturpunkter, men også med nye teknikker som også arbjeder  på langs af muskulaturen, for også at stimulere til muskeltonus. 


Til behandlingerne bruges nåle af meget høj kvalitet, som er individuelt pakket, silikonebelagt og med indføringshylster for smertefri nåling. Kigger man på nålene i et mikroskop, er de ikke skarpe, men runde i snuden, så de ‘skærer’ sig ikke igennem huden, de ‘skubber’ sig blot igennem.

For at opnå det bedste resultat anbefales et forløb, hvor man kommer 1-2 gange om ugen,  og gerne 6-8 gange

 

Fordele ved akupunktur

 

- Reducerer stress

- Hjælper ved søvnbesvær

- Afhjælper muskelspændinger

*Bemærk: Selvom akupunktører kender kroppens anatomi og ved hvor vener og arterier ligger, forløber de alligevel forskelligt fra person til person og det er forkselligt hvor yderligt de ligger, så der er altid en risiko for blå mærker. Det er dog sjældent at det sker, og hvis det sker, så er det ganske ufarligt, og farven vil forsvinde igen.

 

Hundested Helse

& Akupunktur